Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018



Είδηση
Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 το πρωί, υπηρεσιακή συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννη Σταθόπουλου, μετά από σχετική πρόσκληση, εκπροσώπων φορέων στήριξης και προγαωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας που δραστηριοποιούνται στον οικείο Δήμο.
Διερευνήθηκαν οι προοπτικές διασυνδετικών δράσεων σε όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας. Τη συνάντηση, χαιρέτησε ο κ. Δήμαρχος ενώ συντόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκόνης.
Συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Κέντρο Ημέρας για το Παιδί "το Λιθαράκι", από το Κέντρο Ημέρας της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας (Κ.Ψ.Υ.) Χαλανδρίου-Αγίας Παρασκευής, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αργώ», το ΚΕΔΔΥ Β' Αθήνας, οι Προϊσταμένες των Τμημάτων Παιδείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ο Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Θανάσης Ραφτόπουλος. Κοινή επιλογή όλων είναι οι στοχευμένες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις και συνέργειες στην κοινότητα.