Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018



Οι εξαρτήσεις στη ζωή μας. Πρωτοβάθμια Πρόληψη.

Με τη συμμετοχή δεκάδων Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με θέμα «Οι εξαρτήσεις στη ζωή μας. Πρωτοβάθμια Πρόληψη», την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Πεύκης την οποία συνδιοργάνωσαν οι οικείοι Σύλλογοι Γονέων και Διδασκόντων.
 Εισηγητής ήταν ο κ. Δημήτριος Υφαντής, Προϊστάμενος του Τμήματος Έρευνας και Τεκμηρίωσης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω του Ψ.Ν.Α.
Αναπτύχθηκε επί δίωρο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, επιβεβαιώθηκε δε η ανάγκη περαιτέρω αναλόγων δράσεων μέσα από ένα δίκτυο συνεργασίας όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής, αίτημα το οποίο ανέδειξε ο Υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης Β΄Αθήνας κ. Θανάσης Ραφτόπουλος.
Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της οικείας σχολικής μονάδας κ. Ανδρέας Κότσιφας, οι Διευθύντριες των 2ου Λυκείου Πέυκης κα. Ιωάννα Κουραμπέα και του Γυμνασίου Λυκόβρυσης κα. Μαρία Λυμπερτού, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πεύκης – Λυκόβρυσης κ. Κελέκης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη. Χαιρέτησαν ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Κότσιφας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Ειρήνη Νεοκοσμίδη, ενώ συντόνισε ο κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος.